نمایش 1–24 از 181 نتیجهSorted by price: high to low
فیلتر بر اساس قیمت
دستهبندی محصولات
- اتصالات آتش نشانی
- اسپرینکلر آتش نشانی
- انبر مارگیر
- برانکارد و بسکت
- پتو نسوز آتش نشانی
- تجهیزات آتش نشانی
- توپ اطفا حریق
- جعبه آتش نشانی
- چراغ قوه آتش نشانی
- چکمه آتش نشانی
- دتکتور اعلام حریق
- دستکش آتش نشانی
- دستکش عایق برق
- دستگاه تنفسی آتش نشانی
- سیستم اعلام حریق
- شیر آتش نشانی
- شیر فلکه آتش نشانی
- شیلنگ آتش نشانی
- فلش هود آتش نشانی
- فن تخلیه دود
- فوم آتش نشانی
- کپسول آتش نشانی
- کفش ایمنی پاتن تبریز
- کلاه آتش نشانی
- کمربند ایمنی JJXF
- گاز سنج آتش نشانی
- لباس آتش نشانی
- لباس حفاظتی
- لباس کار ضد اسید
- لباس نسوز
- هالیگان آتش نشانی
جعبه آتش نشانی (Fire Box) یکی از مهم ترین و کاربردی ترین تجهیزات ایمنی است که در ساختمان ها، مراکز تجاری، اداری و صنعتی برای مقابله با حریق نصب می شود. جعبه آتش نشانی معمولا از فلز مقاوم و ضد زنگ ساخته می شوند و در دیوارها یا به نصب می گردند.
جهت خرید فایرباکس از فروشگاه آتش مهار البرز مجموعه ای از انواع ، جهت اطلاع از قیمت انواع جعبه آتش نشانی ( فایر باکس ) و دریافت اطلاعات تکمیلی با شماره 09128687289 تماس حاصل فرمایید.
جعبه آتش نشانی محفظه ای برای نگهداری سیستم های اطفاء حریق است که معمولا حاوی قرقره، شلنگ آتش نشانی و کپسول های اطفای حریق می باشد. پس از کپسول های آتش نشانی دستی، این تجهیزات جزو اولین تجهیزات اطفای حریق در لحظات اولیه تشخیص حریق هستند. جعبه های آتش نشانی معمولا در رنگ های قرمز، خاکستری یا استیل تولید می شوند و بر روی آنها حرف لاتین F (مخفف کلمه Fire) درج می شود. فایر باکس یا جعبه آتش نشانی معمولاً شامل شلنگ، نازل، قرقره، شیر و کوپلینگ و کپسول آتش نشانی است که بسته به اندازه و محل استفاده می تواند متفاوت باشد.
خرید جعبه آتش نشانی
آتش مهار البرز یکی از شرکت های معتبر در زمینه فروش تجهیزات آتش نشانی در ایران است. این شرکت انواع مختلفی از جعبه های آتش نشانی را در طرح ها و مدل های مختلف ارائه می دهد.
برای خرید جعبه آتش نشانی از آتش مهار البرز، می توانید به وب سایت این شرکت مراجعه کنید یا با کارشناسان فروش این شرکت تماس بگیرید. کارشناسان آتش مهار البرز می توانند در انتخاب جعبه آتش نشانی مناسب به شما کمک کنند.
قیمت جعبه های آتش نشانی آتش مهار بسته به نوع، اندازه و تجهیزات داخل آن متفاوت است. برای اطلاع از قیمت دقیق جعبه آتش نشانی مورد نظر خود، می توانید با کارشناسان فروش آتش مهار تماس بگیرید.
مشخصات فنی جعبه آتش نشانی
جعبه های آتش نشانی دارای مشخصات فنی خاصی هستند. که این مشخصات دارای ضوابط و استانداردهایی است که تمامی سازندگان ملزم به رعایت این قوانین هستند. در ادامه این مقاله با انواع جعبه ها و مشخصات فنی آن ها آشنا می شویم.
انواع جعبه آتش نشانی
این تجهیزات با توجه به مدل و طراحی ساخت به سه دسته جعبه آتش نشانی دو طبقه، دو کابین و تک کابین طبقه بندی می شوند. همچنین با توجه به محل استفاده به جعبه های آتش نشانی روکار، توکار، دیواری و محیطی تقسیم بندی می شوند.
جعبه آتش نشانی تک درب یا تک کابین
یکی دیگر از محصولات مجموعه آتش مهار البرز جعبه آتش نشانی تک در می باشد. این محصول یکی از پرکاربردترین تجهیزات آتش نشانی در اماکن و ساختمان ها می باشد.
جعبه آتش نشانی دیواری
جعبه آتش نشانی دیواری همانطور که از اسمشان پیداست، به دیوار متصل شده و در فضاهای داخلی مانند منازل، ادارات و فروشگاه ها نصب می شوند. این جعبه ها با ابعاد کوچک تر و دسترسی سریع، برای فضاهای محدود مناسب هستند و تجهیزات ضروری مانند شیلنگ و نازل را در خود جای می دهند.
جعبه آتش نشانی ایستاده
جعبه آتش نشانی ایستاده برای فضاهای باز و محیط های صنعتی طراحی شده اند. جعبه آتش نشانی ایستاده به صورت مستقل روی زمین قرار می گیرند و ظرفیت بالاتری برای تجهیزات مانند شیلنگ و کپسول آتش نشانی دارند. جعبه آتش نشانی ایستاده برای محیط های بیرونی مقاوم و ایده آل هستند.
جعبه آتشنشانی دو طبقه
این مدل دارای دو محفظه جداگانه است که بهصورت همزمان امکان نگهداری تجهیزات مختلف مانند هوزریل و کپسول آتشنشانی را فراهم میکند.
تجهیزات جعبه آتش نشانی
- کپسول آتشنشانی: کپسول اطفای حریق که بهمنظور دسترسی سریع در داخل جعبه قرار میگیرد و به مهار آتش کمک میکند.
- قرقره: محفظهای که شیلنگ آتشنشانی به دور آن پیچیده شده و امکان باز شدن سریع و آسان آن را فراهم میسازد.
- شیلنگ آتشنشانی: شیلنگی مقاوم که برای انتقال آب یا مواد اطفای حریق به محل آتشسوزی به کار میرود.
- شیرآلات: تجهیزاتی برای کنترل جریان آب در سیستم اطفای حریق.
- نازل: سری شیلنگ که برای هدایت و تنظیم پاشش آب یا کف روی آتش استفاده میشود.
کاربرد جعبه آتش نشانی
در دنیای امروز، ایمنی و اطفاء حریق در ساختمانها یکی از مسائل حیاتی است. جعبههای آتش نشانی، ابزاری بسیار مهم و حیاتی در این زمینه هستند. این جعبهها در ساختمانهای مسکونی، اداری، تجاری، واحدهای صنعتی و بسیاری از دیگر مکانها مورد استفاده قرار میگیرند.
محل نصب جعبههای آتش نشانی
فاصله بین جعبههای آتش نشانی حداکثر باید سی متر باشد تا در صورت خرابی هر کدام، بتوان از دیگر قرقرههای آتش نشانی استفاده کرد. معمولاً جعبهها در راهروها، دالانها، پاگردها و راه پلههای فرار نصب میشوند.
ارتفاع نصب جعبههای توکار باید بالاتر از ۷۰ سانتیمتر از کف باشد، در حالی که ارتفاع نصب جعبههای روکار باید بالای ۱۳۰ سانتیمتر از کف باشد.
قیمت جعبه آتش نشانی
قیمت جعبه آتش نشانی با توجه به جنس ورق کار شده، مدل جعبه و ابعاد متفاوت میباشد. برای اطلاع از قیمت دقیق جعبه آتش نشانی مورد نطر خود با کارشناس فروش آتش مهار البرز تماس بگیرید. مجموعه آتش مهار البرز تولید کننده جعبه آتش نشانی با ورق گالوانیزه میباشد. هدف از انتخاب این نوع ورق طول عمر زیاد و کیفیت بالای آن میباشد. به دلیل ارتباط مستقیم جعبه با جریان آب، ورق گالوانیزه انتخاب مناسبی برای جعبه آتش نشانی است.